keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kaupunki keskiviikko




Tiistaina vietimme Aaronin kanssa lepopäivän, nukuimme pitkään ja vietimme rauhaisaa päivää kotona. Itse asiassa siltä päivältä, ei ole pahemmalti muistikuvaa, mitä edes tapahtui. 

Tänään lähdimme pojan kanssa käymään lääkärissä tai siis minä lähinnä kävin lääkärillä juttelemassa ehkäisyasioista. Aikani oli aikaisin aamulla ja sen vuoksi jouduin pikkuisen herättämään jo ennen kahdeksaa. Matkatessamme kahdella bussilla lääkäriin, herra nukahti viimein kun pääsimme pois bussista, mutta ei onneksi huutanut koko aikana. Mietinkin kovasti miksi lääkäriinkin joutuu menemään useamman kilometrin päähän, kun alle kilometrin päässä on terveyskeskus ja muutaman sadan metrin päässä sairaala.

Tietenkään, en ottanut Aaronia mukaani vaan hänen kummitätinsä oli hänen kanssaan sillä aikaa ja pärjäsi oikein hyvin. Hektisen käynnin jälkeen otimme kummin kanssa suunnan kaupungin keskustaan. 

Vietimmekin päivän kiertelemällä kaupoissa ja löysin itsellekin paljon kaikenlaista ja tuhlasinkin hieman liikaa, mutta kyllä kait äiditkin kaipaavat välillä hemmottelua. 


Ostin "muutaman" uuden kynsilakan, kun kaikki entiset olivat jo kuivaneita
Mekkotunika, joka sopi aivan mahtavasti Aaronin hattuun
Intiaanikauppiaalta ostettu leveä kaulakoru on mielestäni todella ihana

1 kommentti:

  1. Ihana tuo mekko ja hattu ja vielä ihanampaa kun ne on teillä molemmilla samaan aikaan käytössä. Intiaanikoru on myös todella hieno ja erikoinen. Ihanaa että he (intiaanit) ovat täällä. Olen itse ostanut heiltä jotain alpakkavillaisia tuotteita. Todella hyviä ja hintakin varsin edullinen.

    VastaaPoista