perjantai 8. kesäkuuta 2012

Grillailua ja usvaisia iltoja


Torstai oli meille shoppailupäivästä lepäilyä, ainakin aamupäivän.
Luvassa oli grillailua hyvässä porukassa, mutta sitä ennen käytiin viemässä Onni hoitoon Aaronin mummolaan ja samalla vaihdettiin pikaisia kuulumisia.


Aaron nukkui päiväunia tosi suloisesti

Kun vihdoinkin päästiin paikan päälle kodistamme noin 40km päähän kiukkuisen pienen miehen kanssa, rupesimme sitä heti nukuttamaan sekä samalla vähän valokuvattiin kummin hiuksia. 


Kokkimme
 Niko oli illan kokkimme. 
Hän loihti grilliaineksista vartaita, maissia porkkana-sulatejuustoliemessä, täytettyä herkkusieniä pekoniin käärittynä sekä haudutettua peruna, chorizo-makkara, tomaatti-paistosta.
Ruoka oli mielestäni aivan mahtavaa ja sitä sai syödä kyllä yllin kyllin. 

Ainut miinuspuoli oli, että vartaisiin ostetut minimaissit homehtuivat päivässä ennen, kun edes kerettiin pakettia aukaista. Ne vietiinkin sitten takaisin kauppaan, josta saimme rahamme takaisin. 


Tarvitsihan se pieni herrammekin hieman ruokaa, kun aikuisetkin saivat
Allu edemmällä ja Kiki-neiti taaempana

Saimme taas vaihteeksi myös käydä saunassakin, joka tosin oli hieman hektistä, kun Aaron tajusi äidin hävinneen ja minä jouduin lauteilta lentämään äkkiä rauhoittelemaan toisen karjuntaa. 
Kuitenkin sain mennä rauhallisesti takaisin saunaan, kun kummitäti lähti herran kanssa pienelle kävelylle.


Tuli kokeiltua jo uusia kynsilakkoja



Matkalla takaisin kaupunkiin ihastelimme matkan varrella ollutta maisemaan. Auringonlaskusta jäi aivan fantastinen siluetti puiden ylle. Näimme myös pellolla joutsenenpoikasia, mutta koska en jaksanut objektiivia ruveta vaihtamaan, niin emme lähempiä kuvia saaneet.


Taivaanrannan siluetti





Myös iltausva oli aivan uskomattoman näköistä, varsinkin kun välillä se näytti nousevan kauhuelokuvien malliin tiellekin. Välillä sitä on ihanaa olla hereillä puolen yön aikoihin, kun saa ihastella luonnon kauneutta. Kaupungissa sitä kuitenkin harvemmin näkee. 

2 kommenttia:

  1. Herkullisia sapuskoita, myökin grillattiin tänään mummolassa :) ja aivan loistavia usvakuvia! Voi vain nähdä sielunsa silmin, kuinka kaunis on ollut tuo ilta. <3

    VastaaPoista
  2. Voi kun tuo Aaron on niin suloinen. Tuollaisen kuvan haluaisin hänestä, mutta ilman noita "kaltereita". :)
    Olen miettinyt että jos tekisi sellaisen sukupuun kuvista kunhan tässä jossakin vaiheessa ehtisi. Myös teidänkin kuvat tulisi siihen ... tottakai.

    VastaaPoista