keskiviikko 13. kesäkuuta 2012


Aika on hurahtanut kuin siivillä viime päivinä.
Pääasiassa olemme olleet Aaronin kanssa kotona, mutta olen keskittänyt tekemisenintoani muualle kuin tietokoneella istumiseen. 

Kipsi
 Maanantaina kävimme heti aamusta kipsauttamassa oikean jalan uudelleen. Jos tällä kertaa onnistuisi paremmin, eikä iho menisi rikki kipsin alla. Näin myös samalla reissulla pikaisesti ystävääni. 

Tekemisen keskittämisestä puheen ollen, sain maanantaina anopilta kirjan, joka on jo pitkän aikaa ollut varauksessa. Tavoitteena olisi lukea Tulen ja jään laulu - kirjasarjan toinen osa laina-ajan eräpäivään mennessä.


Toiseksi olen nyt tässä viime päivinä harrastanut myös leipomista pitkästä aikaa. Mustikkapiirakan tein sunnuntaina ennen kuin vieraat kerkesivät tulla. Piirakka kuitenkin hieman epäonnistui, kun laitoin taikinaan hieman liikaa vettä. Seuraavana listalla onkin moniallergikoille tarkoitettu herkkukakku, jota lähinnä Niko on nyt työstänyt.


Eilen sain lajiteltua Aaronin vaatteet jo muuttolaatikoihin ja muuttoon liittyen olen taistellut papereiden kanssa. Tarkoituksena olisikin viimeistään syyskuuhun mennessä muuttaa tästä asunnosta pois. Uusi asunto on jo tiedossa, mutta sopimukset on allekirjoittamatta niin en sen enempää vielä asiasta lähde kirjoittelemaan. 

Opin viime kesän muuttotouhussa sen, että ei kannata innostua uudesta asunnosta ennen kuin sopimus on allekirjoitettu ja avaimet saatu käteen. Yksi unelma-asunto meni meillä sivusuun, vaikka olimme menossa kirjoittamaan jo vuokrasopimusta, mutta muutamaa tuntia aiemmin soitettiinkin, että asunto oli jo annettu jollekulle toiselle. 


Ensin Aaron näyttää tältä...

...sekunnin päästä jo ihan erilaiselta

Viime yö menikin suhteellisen huonosti, Aaron huusi neljän jälkeen melkein tunnin, kun ihoa tuntui kutittavan. Annettiin sitten antihistamiinia ja nukahdettuaan minun syliin, heräsikin seuraavan kerran vasta yhdeksän maissa.

1 kommentti:

  1. Leipominen on ihanan terapisoivaa -kuten tiskaaminenkin! Kuuntelen kappaleita, joita kuuntelin viime marraskuussa, enkä voi käsittää, kuinka lyhyen pitkä aika siitä onkaan. :')

    VastaaPoista