torstai 20. joulukuuta 2012

Päivä meidän perheessä
Keskiviikko 19.12.2012

klo 8.40 - - Heräämme Aaronin kanssa Nikon noustessa myös ylös. Aaronilta vaihdetaan vaippa ja annetaan hetki leikkiä, koska ruoka ei miehelle maistu väsyneenä.
klo 9.00 - - Niko lähtee käyttämään Onnia ulkona ennen töihin lähtöä ja Aaron syö aamupalaksi turkkilaista jogurttia kuningatarhillon kera, jonka jälkeen pestään hampaat. Aaron pääsee takaisin leikkimään, kun itse syön aamupalaa ja juon ensimmäiset kahvikupilliset.
klo 10.00 - - Menemme rauhoittumaan sänkyyn mahdollisille aamu-unille. Tällä kertaa Aaron ei nukahtanut, mutta torkkui kyllä imetyksen ohessa muutaman minuutin.
klo 10.30 - - Vaihdetaan päivän vaatteet ja vaippa uudelleen.
Päivän vaatetusta
Leikkihetki
klo 11.20 - - Aaron syö linnapaistia perunalla-pilttiä ja itsekin syön hieman leipää. Siivotaan keittiötä, syöttötuolia ja keittiön lattiaa. Vaihdamme lattialle hieman jouluisamman maton.
klo 12.45 - - Aaron nukahtaa päiväunille ja minulla on hieman omaa aikaa käytettävissä.
klo 14.20 - - Aaron herää unilta ja vaihdan vaipan sekä syömme välipalaksi päärynää.
klo 14.30 - - Posti tulee ja tuo tullessaan ikävämmän joululahjan. Rupean tekemään uutta hakemusta kelalle, joka on toimitettava samana päivänä.
klo 15.00 - - Niko tulee tunnin aiemmin töistä ja lähdemme kaikki Onni mukaan lukien autolla keskustaan viemään hakemusta suoraan kelan toimistoon ja samalla käydään kaupassa ostamassa viimeiset joululahjat.
klo 17.00 - - Saavumme kotiin ostosten kanssa ja paketoimme ostamamme lahjat.
klo 17.15 - - Aaron saa iltaruoaksi samaa linnapaisti-pilttiä, kun aiemmin lounaalla sekä palan joulutorttua jälkiruoaksi, jonka jälkeen katsotaan hieman lastenohjelmia yhdessä.
klo 18.00 - - Aaron nukahtaa päiväunille tai sanottaisiko paremmin iltaunille. Me Nikon kanssa laitamme hampurilaisia ruoaksi itsellemme.
klo 19.10 - - Aaron herätetään unilta suoraan Nikon kanssa kylpyyn ja minä lähden käyttämään Onnia iltalenkillä, jonka jälkeen itsekin käyn suihkussa.
Ruokaa, ruokaa...maha huokaa
klo 20.30 - - Aaron saa iltapalaksi itsetehtyä puuroa, jonka sekaan laitetaan lusikallinen jogurttia ja kuningatarhilloa ja ihme ja kumma..puuro maistui kerrankin.
klo 21.30 - - Vaihdetaan vielä kerran vaatteet ja rauhoitetaan ilta imetyksen merkeissä. Peittelemme Aaronin sänkyyn ja sanotaan hyvät yöt.


Tältä suurinpiirtein näyttää meidän normaali päivämme. Tottakai ajat vaihtelevat hyvin suuresti sen suhteen, monelta herätään ja monelta Aaronia alkaa väsyttämään. Ruokailut pyritään hoitamaan suurin piirtein kuitenkin samaan aikaan ja yleensä uniltakin herätään aina juuri sopivasti ruokailemaan. Kylpyaika on vakiintunut nyt seitsemään joka ilta aika tarkalleen, kun olemme huomanneet Aaronin nukahtavan paremmin sitten yöunille.

Tällä kertaa meillä oli nukahtamisen kanssa ongelmia ja Aaron valvoikin yli puolen yön, jolloin otin poloisen meidän viereen, että saa Nikokin vähän yöunta, kun kuitenkin joutuu töihin lähtemään. Lopulta Aaron rauhoittui joskus yhden jälkeen. Normaalisti Aaron nukahtaisi siinä kymmenen maissa. Tämän kerran itkuihin emme vielä ainakaan ole syitä löytäneet. Uusia hampaita ei tullut eikä jaloissakaan ollut hiertymiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti