perjantai 11. tammikuuta 2013

Yölevottomuutta

"Näin sitä äiti leikitään maton kulmalla!"

Tänään on ollut suhteellisen levoton päivä & yö meidän perheessä. Sitä luulisi jo, että osaisi mennä ajoissa nukkumaan illalla tietäen kuitenkin, että Aaron pomppaa aikaisin aamulla ylös. Huomasimme illalla Aaronin vasempaan jalkaan (ei kampurajalka) tulleen pienen rakon, jonka takia kenkiä ei yöksi puettukaan päälle.
Poikkeuksellisesti kengättömyydestä huolimatta viime yönä Aaron itkeskeli kahden jälkeen melkein pari tuntia. Söi maitoa, joka helpotti hetkeksi itkuun. Todennäköisesti kyse oli yllättäen hampaista, kun kokeilin vähän ikeniä niin alkoi itku uudelleen. 

Yön levottomuudesta huolimatta ylös noustiin ennen seitsemää syömään aamupuuroa, jonka jälkeen nukahdettiinkin aamu-unille. Iltapäivän unille oli yön tapaan hankaluuksia saada pientä miestä unten maille. Kuitenkin useamman yrityksen jälkeen aivan yliväsyneenä Aaron äsken nukahti kuitenkin.

Pientä kujeilua on ollut ilmassa jo useamman viikon. Rajoja kokeillaan oikein urakalla, että "mistähän se äiti älähtää". On syöty koiran nappuloita ja revitty sähköjohtoja. Sitten jos ei sillä hetkellä ole saanut minua reagoimaan mitenkään niin kontataan tuolien/sohvien alle ja pyydetään auttamaan. 

Poikkeuksellisesti tällä viikolla tehtiin Aaronin ja kummitädin kanssa extempore reissu Ikeaan ja Matkukseen. Isompia ostoksia ei tällä kertaa tehty, mutta mukaan löytyi kuitenkin mm. petivaatteita ja pyyhkeitä. Matkuksen puolelta löytyikin mukaan vaatteita ja asusteita. 

Suunnitelmista poiketen auto ei sitten halunnutkaan lähteä käyntiin juuri, kun olimme starttaamassa takaisin kotia kohti parkkipaikalla. Lukuisten avunpyyntöjen jälkeen soitimme hinaajan, koska autoa ei kaapeleillakaan saatu enää käyntiin. Samaan aikaan tietenkin soitettiin kyytiä takaisin kotiin ja Niko urhoollisena lähti työpäivän jälkeen vielä meitä hakemaan. Onneksi kuitenkin pääsimme takaisin kotiin vielä ennen puolta yötä ja loppujen lopuksi reissusta ei tullut haittaa edes Aaronin unirytmille.
Toki koko perhe oli seuraavana päivänä ihan poikki Mikäs se tuo on?...                         ....ja näin sitä mennään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti