maanantai 21. tammikuuta 2013

Uusia toppapukuja


Niin se on taas viikonloppu vierähtänyt ja kuten arvata saattaa kiersimme taas vierailemassa ihmisten luona.
Perjantaina kiersimme aamupäivän kaupungilla ostoksilla. Aaron tarvitsi uuden toppapuvun, koska entinen jäi lyhyeksi tietenkin muutamaa kuukautta ennen talvikauden loppumista. 
Kiertelimme kirpputoreja ja ainuttakaan toppapukua ei löytynyt käytettynä, välikausipukuja olisi ollut yllin kyllin. Meidän onneksi talvivaatteet olivat juuri alennuksessa, kun varmaan on saatava myydyksi ennen kevätmalliston tuloa.
Käytimmekin tilanteen hyväksi ja ostimme ensi talveksi jo 92cm toppapuvun cittarista ja nyt käyttöön 80cm kokoisen. Se asia hoituikin pois päiväjärjestyksestä seuraavan talven hankinnoista.

Sunnuntaina miehet ottivat yhdessä "pienet" päiväunet

Illaksi parkkeerasimme auton Nikon vanhempien luoksi ja jäimme saman tien yöksikin. Tuli huomattua, ettemme olleet viikkoihin käyneet, kun Aaron nukkui yön hyvin levottomasti. Milloin oli kenkä huonosti, milloin taas oli nälkä. Neljän aikaan aamuyöllä sitten poika virkosikin täysin hereille ja huutohan oli sen mukainen, kun en suostunut sängystä nousemaan leikkimään eikä vanhemmista saanutkaan seurustelukaveria. 
Onneksi tunnin valveillaolon jälkeen herra simahtikin nätisti ja nukkui yhdeksään saakka, jolloin koko talo heräsi kolmen koiran ulosmenovaatimuksiin.

Perjantaina Aaron päätti sitten ahtautua nojatuolin alle piiloon.
Hetki kuvan ottamisen jälkeen alkoikin huuto,
kun ei enää päässytkään pois.

Aaron on nyt ylipäätään nukkunut todella levottomasti. Herää pienimmästäkin rasahduksesta tai jos kenkä hiertää vähänkin. En tiedä, onko hampaita tulossa vai alkaisiko vihdoin maailma kiinnostaa ylempää kuin maantasosta. Kovasti tänään ollaankin seisomaan noustu kanssani, kun otan ensin Aaronin käsistä kiinni ja samoin tein ollaan pystyssä.

Tänään kauppareissun jälkeen Aaron nukahti autoon ja
vetelikin useamman tunnin päiväunet
pinnasängyssään toppavaatteet päälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti