perjantai 20. heinäkuuta 2012

Muuttopakkausta


Kuten ylemmistä kuvista näkyykin meillä on muuttopakkailut kovassa vauhdissa. Ylhäällä oikeassa kuvassa on keittiön pakkailut alkutekijöissään, jotka eivät tänäänkään ole saaneet jatkoa. Itse en ole kovinkaan saanut keittiön puolella innostusta pakata tavaroita ja olenkin niitä organisoinut enemmän Nikolle. Itse olen olohuoneen puolelta ja kaapeista pakannut tavaraa jo yli 20 laatikon verran ja lisää tuntuu vaan tavaraa kertyvän.

Tänään lähtivät kumpikin sohvamme eri suuntiin, uudet sohvat saammekin sitten sukulaisilta, että tiedoksi vain niille, jotka ovat vielä ensi viikolla tulossa kyläilemään, että meillä istuskellaan sitten lattialla. Tosin en tiedä kuka haluaisi tulla tähän laatikoiden sekamelskaan vierailemaan.
Itsekin sattumoisin etsin tänään kirjevälineitä, jotka pakkasin jo viime viikonloppuna. Sitä tulee aina tarvetta tavaroille, jotka tulee ensimmäisenä pakattua.






Aaronia sentään ei tunnu sekamelska haittaavan ollenkaan vaan entistä innokkaampana ollaan nämä päivät vietetty, kun pääsääntöinen hoitovastuu vieritettiin pakkailun ajaksi isän harteille. Ainoana pienenä haittapuolena toisaalta on Aaronilta löytynyt sammas, jota varten ollaankin jouduttu putsaamaan
suuta sitruunalla ja puolukalla vaihdellen sekä
desinfioimaan tavaroita aika tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti