sunnuntai 5. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa


Huhhuh, viimeinkin pientä infoa, mitä täällä suunnalla oikein tapahtuu ja on tapahtunut.
Pakkailut saatiin päätökseen hyvin, vaikkakin vielä muuttopäivänä pakkailtiin viimeisiä tavaroita, jotka eivät olleet minnekään tiettyyn laatikkoon menneet. Kovasti seurailimme muuttopäivän säätä, että millaista tulee olemaan. Aluksi luvattiin sadetta, joka ei tietenkään olisi ollut hyvä, mutta sitten huomasimme ennusteiden lämpötilan nousevan ja nousevan ja tietenkin muuttopäivälle osui se kesän lämpimin päivä. 

Pieniä takaiskujakin tuli. Ensin, kun emme millään tuntuneet saavan pakettiautoa muuttoon, mutta sitten eräs firma lupasi sellaisen 60 € + alv. Kuitenkin muutama päivä ennen muuttoa siitä firmasta soiteltiin, että vuokraus ei onnistu, koska joku oli kolaroinut auton. Meillehän iski paniikki, että mistä auto. Toiselta firmalta tarjottiin autoa 150€ hintaan, mutta siitä tarjouksesta kieltäydyttiin ja laitoin isäni soittelemaan tutuilleen joutaisiko kenenkään auto lainaksi. 
Onneksi jouti ja saimme auton muuttoomme.

Muutto sujui vallan mainiosti viiden miehen ja kahden naisen voimalla. Todettiinkin, että ylimääräinen miehitys tuli tarpeeseen, kun Niko kompastui kantaessaan laatikkoa ja siinä rytäkässä käsi sattui menemään ulko-oven sivuoven lasista läpi. Onneksi meillä kävi tuuri ja käteen ei tullut kuin kolme tikkiä, muut olivat vain pelkkiä naarmuja.

Toisena vastoinkäymisenä minä kadotin lompakkoni gigantin reissulla, mahdollisesti oli tipahtanut maahan autosta Aaronia sitoessani vöihin. Kuitenkin perjantaina onneksi oli tullut poliisilaitokselta ilmoitus, että joku on palauttanut sen löytötavaratoimistoon, onneksi. Sitä ehdin jo kaipailemaan.

Nyt kuitenkin olemme jo muutaman yön viettäneet uudessa asunnossa ja talohuollolle ilmoitettavaa on jo tullut kasapäin. Suihkutiloihin oli viime asukas sitten naulannut naulan suoraan vesieristeeseen ja nyt sitten pitää katsoa, ettei siihen ole tullut kosteusvauriota. Suihkupääkin tuntuu olevan asuntoon kuulumaton ja rikkikin sen lisäksi. Kuitenkin vielä odotellaan keittiönkaappien kohtaloa, että vaihtuuko niistä ovet ja milloin.

Kaikenlaista häslinkiä tuntuu olevan koko ajan ja kiirettä joka suuntaan. Seuraavaksi sitä on lähdettävä käymään ystävien luona. Ciao.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti