torstai 26. syyskuuta 2013

Syntymäpäivälahjoja ja uutta tietoa tutkimuksistaAjattelin hieman jakaa asiaa viime viikon syntymäpäivistäni ja ylipäätään kuinka viikonloppumme Aaronin kanssa sujui. Sain siis kaikkiaan kolme kirjaa lahjaksi, lautapelin, kaulahuivin, "herkkukorin" ja kukkia. Kiitokset kaikille muistaneille! Arvostan kovasti menneisyydestäni johtuen sitä, että minulle tärkeät ihmiset muistavat minut. 

Saadut kirjat

Olenkin vapaa-aikaani kuluttanut lukemalla paksuinta kirjaa, jonka sain lahjaksi ja olen siihen täysin koukkuuntunut. Kovalla innolla odottelen myös sitä, että pääsen muidenkin kirjojen pariin ja varsinkin, että saataisi porukkaa koolle pelaamaan myös Game Of Thrones-lautapeliä. Toki ensiksi täytyisi opetella paksu sääntövihko. 

Game of Thrones - korttipeli

Muuten viikonloppu Aaronin kanssa kaksin sujui oikein mallikkaasti, vaikka hieman valvottiinkin yöllä. Aamulla kuitenkin herättiin normaaliin aikaan ja syötiin hyvin ruokaa. Sunnuntaina pojalla alkoikin olla jo isiäkin ikävä ja huuteli illan lähestyessä "halluuun" ja kiukkusi perään. Kiukku sammui samoin tein, kun poika näki, kuka ulko-ovesta saapui.

Eiliseen neurologin luona käyntiin saimmekin jo lisätietoa tänä iltapäivänä. Aaronille suunnitellut tutkimukset tehdäänkin jo ensi viikolla kaikki. Keskiviikkona pyydettiin tulemaan lastenosastolle, jossa otetaan vuorokausivirtsat. Tämän vuoksi Aaron jää osastolle yöksi ja Nikon kanssa jo sovittiin, että minä jään pojan seuraksi osastolle yöksi ja koulussa käynnit suunnitellaan sen mukaan. Torstaina sitten olisikin sekä magneettikuvaus että aivosähkökäyrän otto, josta pääsisimmekin mahdollisesti kotiin.

Itse yllätyin kovasti, että tutkimukset järjestyivätkin näinkin nopeasti, mutta tuloksia saadaan kuitenkin odottaa loppuvuoteen, koska verikokeet, jotka otetaan lähetetään tutkittaviksi jonnekin muualle ja niiden tutkimisessa menee parikin kuukautta aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti