tiistai 2. huhtikuuta 2013

Sattumaa ja tapahtumaa


 Pääsiäisen aikaan kierreltiin hieman kyläpaikkoja, Aaronin isovanhemmat ja isomummoakin moikattiin. Hyvää ystävääni näin myös pitkästä aikaa ja oli kyllä mahtavaa nähdä hänet pitkästä aikaa. Samalla saatiin Aaronin kanssa olla päivä kaksistaan, kun Niko teki rauhassa ennakkotehtäviä ammattikorkeakouluun. 

Hirveästi en ole juuri sen takia päässyt kirjoittelemaan, että aikani on mennyt Aaronin hoitamisessa kaikin puolin, kun Nikolle olen parhaani mukaan antanut ylimääräistä aikaa kouluun hakuja varten. Tietokonettammekin päivitettiin hieman aiemmin viime viikolla ja sen vuoksi kuvien lisääminen ei vielä vähään aikaan onnistu. Kirjoittamisessa mahdollisesti on pientä viivettä nyt jonkin aikaa.

Terveydentilani takia oma jaksaminen on ollut aika kovilla ja aikaa meneekin kaikin puolin kotitöihin ja Aaronin hoitoon. Huomenna olisi sitten luvassa kaikenkattavat verikokeet heti aamusta ja ensi viikolla sitten lääkäriin.

Yöt ovat menneet meillä vaihtelevasti hyvästä huonoon. Viime viikosta lähtien ollaan nukuttu hyvin levottomasti ja itkeskelty muutaman tunnin välein. Näköjään yöllinen levottomuus johtuu hampaista. Ylös nousi toinen takahammas ja alas on tulossa yksi myös. Levottomuutta helpottaa purulelu ja kylmä vesimuki siksi aikaa, että Aaron pääsee nukahtamaan uudelleen.

Ennen levotonta aikaa onnistuttiin siirtämään Aaron nukkumaan omaan pinnasänkyynsä. Koko yötä hän ei tietenkään siellä nukkunut vaan aamuyöstä viimeistään halusi kainaloon nukkumaan. Nyt sitten ei olekaan muutamaan päivään nukkunut laisinkaan pinnasängyssä, mutta ehkä se jonkin ajan päästä onnistuu taas uudelleen.

Allergia suunnallakin sattui ja tapahtui. Eräänä iltana paistettiin pitkästä aikaa lettuja ja käytettiin ihan kananmunaa valmistukseen. Aaronillekin tuntui maistuvan, kun kokonainen lettu upposi hyvää vauhtia pienen vatsaan. Kuitenkin vähän ajan kuluttua siitä turposivat kasvot ja erityisesti silmien alue. Lettukäsillä oli siis ainakin hangannut silmiään. Onneksi kuitenkin zyrtecin annon jälkeen turvotus alkoi laskeutumaan ja pääsi Aaronkin rauhallisin mielin nukkumaan. Kuitenkin tästä päätellen Aaronille ei vielä isompi määrä kananmunaa ruokavalioon sovi, mutta pienissä määrin emme ole oireita huomanneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti