maanantai 4. helmikuuta 2013

Juhlasuunnittelua


Kirjoittamisesta ei ole taas tullut oikein mitään. Meillä kaikilla on ollut flunssaa, joka on nyt minusta ja Aaronista poissa, mutta Niko taisi saada saman jo uudemman kerran. Arki on siis ollut melkeinpä pelkkää sairastamista. Pienen miehen lohduttelua ja oman olon kohentamista.

Lauantaina päästiin onneksi hetkeksi virkistäytymään päivän mummola & ukkila-kierroksella, jossa aikaa lähinnä vietettin Menolipun pauloissa. Olen todennut, että se osaa olla kyllä yllättävän koukuttava lautapeli.

Huomattavan paljon aikaa on mennyt myös ensi viikonlopun tulevien 1v. syntymäpäivien suunnitteluun. Tarkoituksena olisi itse keretä tällä viikolla leipomaan kakku ja tekemään suolaista syötävää Aaronin kummitädin kanssa. Onneksi saimme Nikon siskon tekemään isomman täytekakun. Kiitos siitä!

 Oman haasteensa tähän kaikkeen suunnitteluun tuo se, että herkkujen pitäisi olla kaikille sopivia. Suunnittelussa on otettava huomioon, että on jotain maidotonta, kananmunatonta ja gluteenitonta. 
Ajattelinkin itse kokeilla löytämääni päärynä-juustokakun ohjetta, joka oli munaton ja gluteeniton ja sopisi parhaiten pienelle päivänsankarillekin. Täytekakusta teemme sitten maidottoman version.

Tästä viikosta on siis tulossa kiireen täyteinen. Olisi siivottava, leivottava ja astiastot pestävä. Näin astianpesukoneeseen tottuneena onkin kaivettava esiin pitkästä aikaa tiskiaine ja -harja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti