tiistai 5. helmikuuta 2013

Maanantain nauruaAjattelin lisätä muutaman kuvan eilispäivältä. 
Aaron on alkanut kovasti vaatimaan sen huomion, mikä hänelle kuuluu. Varsinkin, jos menee ihan kuka tahansa tietokoneen eteen istumaan tulee poika perässä ja sammuttaa koneen. Tosin nyt Niko irrrotteli käynnistysnapin, jotta sammuttaminen ei onnistu. Alkaisi muuten huomattavasti haittaamaan Nikon työskentelyä jatkuva töiden häviäminen. 


Eilispäivän sai nauraa melkein jatkuvasti. 
Aaron oppi pitämään nokkamukia (myöhemmin kenkäänsä) suussaan ja kuljettamaan sitä joka paikkaan kontaten. Sitten pysähdyttin tankkaamaan hetkeksi ja taas matka jatkui. Pusuttelustakin saan osani. Aaronista on tuntunut olevan vain hauskaa, kun äidillä on aivan kuolainen, märkä naama.


Viime yönä Aaron heräsi itkemään viiden jälkeen ja paikallistinkin syyn kenkiin. Olen huomannut, että sukkahousujen pitäminen hankaa ihoa kengässä huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi ohuet puuvillasukat. Otinkin kengät pois ja jatkoimme uniamme yhdeksään saakka. Erityisen hankalaksi asian teki se, että minulla oli yöllä myös migreenikohtaus. 
Kohtaukset ovat kuitenkin olleet hyvin harvassa enkä vielä ainakaan näe lääkityksen uudelleen aloittamista tarpeellisena. 
Nyt on kuitenkin lähdettävä pikkuhiljaa aloittelemaan jo siivoamaan,
mutta ennen sitä kupponen kuumaa castlen seurassa voisi tehdä hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti