perjantai 21. syyskuuta 2012

Bebax-kenkä


Synttärit on juhlittu ja 20 vuotta täytetty. 
Ei sitä jotenkin oloaan tunne jo kaksikymppiseksi vaan...vanhemmaksi.
Kiitoksia kuitenkin kaikille vieraille ketkä kävivät.

Tällä viikolla, kun Aaronin jalan iho oli hiertynyt rikki saimmekin tilaamamme Bebax-kengän nyt toiseksi hoitomuodoksi. Kenkä tilattiin alunperin päiväkäyttöön, kun Aaron on niin kovasti lähdössä liikkeelle, ettei tankokengät sitten hankaloittaisi sitä kehitystä sen enempää. Kuitenkin, koska tämä kenkä ei tunnu hiertävän niin pahasti niin sitä käytetään, kunhan haava paranee. Kuitenkin parempi tämä kenkä, kun jalassa ei olisi mitään.

Omasta mielestä kenkä on paljon yksinkertaisempi laittaa jalkaan ja muutenkin seurata sitä tuleeko hankaumia, mutta harmiksi tämä kenkä ei ole niin tehokas hoitomuotona, kun tankokengät. 
Tässä kengässä siis ruuvataan jalkapöydän kiertoa pohjassa olevasta "nivelestä"


Bebax-kengän "nivel"



Aaronin kummitäti käväisi kylässä torstaina pidemmällä reissulla. Katselimme Downton Abbey.n jaksoja, josta me kaikki pidämme kovasti. Aaronilla olikin mielessä muuta mukavaa. Pikku hiljaa kummitätiä ei enää vierastetakaan vaan...rakastetaan.


On se kummitäti vaan mukava Aaronin mielestä kuin myös äidinkin

Katse tulevaisuuteen taitaa olla optimistinen

 Vierailun jälkeen oltiinkin jo väsynyttä pientä miestä ja nukuttiinkin illalla melkein kolme tuntia. Äiti ja isä saivatkin yöllä sitten valvoa yli puolen yön, kun Aaronia ei väsyttänyt.
Nyt kuitenkin syömään ennen kuin pieni mies herää päiväunilta.

Pienen leikin aika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti