keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Potan etsintää


"Hei siellä!"
Viikonloppu tuli ja meni hyvinkin äkkiä. 
Lauantaina tosiaan oli sukulaiseni hautajaiset, jotka olivat hyvinkin haikeat. Kovasti tilaisuuden jälkeen ja ylipäätään suru-uutisen kuultuani olen paljon miettinyt elämän lyhyyttä ja sen loppumisen äkillisyyttä.
Sen tiedostaminen, että päivä voi loppua milloin tahansa antaa iloa ja jaksamista nauttia niistä huonoista ja väsyneistä päivistä. Lauantain Aaron oli Nikon vanhemmilla hoidossa useamman tunnin. 

Hautajaisten jälkeen otimme muutaman tunnin Nikon kanssa yhteistä aikaa keskenämme ja kävelimmekin läheiselle kentälle luistelemaan. Viime kerrasta olikin ollut aikaa ja sen huomasi hyvinkin äkillisenä väsähdyksenä ja jalkojen särkynä. Onni tykkäsi kovasti juosta kanssamme kentän reunaa pitkin.
Sunnuntai vietettiinkin keskustassa kahvilla ja loppupäivä lepäillen tulevaa viikkoa varten.

Eräänä iltana väsynyt Aaron vahingossa nukahti kahdeksan jälkeen Nikon syliin.

Maanantaina lähdin Aaronin kanssa korjattamaan kummatkin tankokengät sekä lastakengän. Useamman viikon ongelmana on ollut vasen kenkä tankokengissä, jonka tuntui hankaavan kantapäätä. Nyt maanantain jälkeen olemmekin saaneet nukkua yöt taas paremmin. Lastakengän ongelmana on alusta alkaen ollut se, että kantapää nousee kengässä liian ylös ja jää puristuksiin. Tämä taas tuntuu estävän seisomaan nousun, koska jalan jäädessä ikävään asentoon paineen asettaminen jalalle koskee. Lastakengän seuraaminen on vielä vaiheessa eli ongelmasta ei vielä ainakaan näillä näkymin olla päästy.

Maanantaina testailtiin allergian varalta persikkaa ja pahasti näyttää, että pientä allergiaa sitä kohtaan vielä olisi. Kuitenkin ajattelimme siedättää nyt jonkin aikaa, jos oireet siitä lievenisivät. Ajatuksissamme oli lisätä uusia hedelmiä syötävien listalle.

Persikan syönnin jälkeen ilmaantui pientä punoitusta poskiin

Tiistain ja keskiviikon olemmekin Nikon etäpäivien kunniaksi pyhittäneet potan etsinnälle. 
Vielä pottaa emme ole löytäneet. Tiistain etsimme keskustasta ja prismasta. Toki tällä reissulla pottia löytyi yllin kyllin, mutta katselimme ensin hieman hintoja ja vertailimme tuotteita toisiinsa. Tämän päivän kierroksemme suuntautuikin kirpputoreille, josta emme haluamaamme pottaa vielä ainakaan löytäneet.
Etsimme siis pottaa, jossa olisi mahdollisimman korkea selkänoja.

Kirpputorilta löytyi kokoa 86 kaksi college-paitaa ja kahdet housut.

Kuten myös neljä disneyn satukirjaa ja Nikon sanojen mukaan palikkatesti-lelu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti