torstai 24. joulukuuta 2015

Mahdottoman hyvää joulua!

Sen kummemmin pidempää tarinaa en julkaise, koetan kirjoitella ensi viikolla jos töiltäni ja arjen hulinalta vain ehdin lisää kuulumisia. Osakseni tänä vuonna lankesi se, että olin vielä eilen normaalin päivän töissä ja ensi viikolla työpäiviä on neljä jäljellä. Onneksi viikonloput ovat hieman pidempiä ja saamme nauttia niistä koko perhe. 

Aaron pääsi kotiin heti seuraavana päivänä, kun edellisen kerran kirjoitin. Menin aamulla sairaalaan tervehdyttyäni ja lääkäri kertoi, että hänen mielestään tilanne on niin hyvä, että Aaron pääsee kotiin, joka on kuitenkin toipumiselle se tärkein paikka. Kauppareissun ja apuvälineiden haun jälkeen haettiin poika iltapäivästä sitten kotiin. Apuvälineet kun olivat vielä tilapäishoitopaikassa, kun sairaalaan oli menty ambulanssilla ja sanoin suoraan sairaanhoitajalle, että en uskalla lähteä Aaronia kantamaan sylissä autoon kymmenennestä kerroksesta. Hoitaja ymmärsi hyvin syyn onneksi ja antoi meidän vielä hoitaa arjen asiat niin, että pystyimme olla pojan kanssa illan ja koko viikonlopun rauhassa. 

Tällä hetkellä Aaron on ollut kotona ja poissa päiväkodista, kun niin paljon tauteja on ollut liikkeellä. Hoitojärjestelyjä ollaan sovittu tilapäishoidon kanssa töidemme ajaksi ja nyt onneksi Aaron on joululomalla vielä ensi viikon ajan, jonka jälkeen alkaakin uusi vuosi ja uudet kujeet. Paljon muutoksia on varmasti tulossa ja tälläkin hetkellä testataan uutta lääkitystä Aaronin vointiin, joka näin muutaman päivän jälkeen on vaikuttanut aivan unelmalta. Näyttäisi, että tulevaisuudessa saisimme nukkua yöunia pidempään ja Aaronkin olisi pirteämpi päivisin, mutta saa nähdä mitä tuleman pitää. 

Pidemmittä puheitta toivotan kaikille erittäin hyvää joulua! Me itse lähdemme kiertämään vanhempiemme luo valmiisiin ruokapyötiin, ehkä viimeistä kertaa, sitä ei tiedä, miten ensi vuonna haluamme joulun järjestää. Kuitenkin nautitaan täysillä näistä terveistä päivistä ja Aaronin hymyilyistä ja hyvästä voinnista!

3 kommenttia: